Dr. Pimple Popper - Dr. Pimple Popper (2024)

Dr. Pimple Popper - Dr. Pimple Popper (1)

Tv och streaming Max 499kr/mån

Välj paket

Telia PlayserierDr. Pimple PopperSäsong 1

Dr. Pimple Popper

  • Reality-TV
  • Avsnitt 7
  • Säsong 1
  • 1 tim 5 min
  • 11+
  • 6.7
Logga in
  • Säsong 1
  • Avsnitt 7: Dr. Pimple Popper

Den stora knölen längst ner på Taylors ryggrad är farligare än vad hon inser. John har en pinsam knöl på höften och Noelle vill fixa till sina uttänjda öron.

Om serien: Dr. Sandra Lee är inte bara en av de främsta dermatologerna i USA. På YouTube där hon är känd som Dr. Pimple Popper har hon genomfört tusentals ingrepp på sin egen kanal.

Genrer

Reality-TV, Dokumentär, Medicin

Tillgänglig

Tillgänglig till tis 18 juni 13:40

Kommande avsnitt

Säsong 1, Avsnitt 11

Säsong 15
  • Dr. Pimple PopperAvsnitt 150 minTillgänglig till mån 17 juni 05:25Angelina har en stor knöl i bröstet som påverkar kärlekslivet. Delano har en knöl som är lika stor som en fotboll på ryggen. Carla vill få bort plågsamma cystor från hårbottnen.Angelina har en stor knöl i bröstet som påverkar kärlekslivet. Delano har en knöl som är lika stor som en fotboll på ryggen. Carla vill få bort plågsamma cystor från hårbottnen.
  • The Lipoma WhispererAvsnitt 250 minTillgänglig till tis 18 juni 05:25Melissa har täckt en stor fettknöl under tröjor i åratal, Tyler är så rädd för cancer att han inte har fått knölarna på huvudet undersökta och Tahj dras med smärtsamma bölder.Melissa har täckt en stor fettknöl under tröjor i åratal, Tyler är så rädd för cancer att han inte har fått knölarna på huvudet undersökta och Tahj dras med smärtsamma bölder.
  • The World's Largest LumpAvsnitt 350 minTillgänglig till ons 19 juni 05:25Ronen har en stor och mystisk knöl ovanför knät, medan Amber lider av en besvärlig hudsjukdom som ingen förstår sig på.Ronen har en stor och mystisk knöl ovanför knät, medan Amber lider av en besvärlig hudsjukdom som ingen förstår sig på.
  • Dr Pimple PopperAvsnitt 450 minTillgänglig till tors 20 juni 05:25Mary har storlek 48 på halva kroppen och storlek 38 på den andra halvan. Anthony har en cysta i "dödstriangeln" och Shane vill bli av med en knöl på ryggen.Mary har storlek 48 på halva kroppen och storlek 38 på den andra halvan. Anthony har en cysta i "dödstriangeln" och Shane vill bli av med en knöl på ryggen.
  • Dr. Pimple PopperAvsnitt 550 minTillgänglig till fre 21 juni 05:25Belindas knuta i nacken gör att hon i grund och botten är helt orörlig. Nicole tänker inte gifta sig förrän hon får sin cysta i armhålan borttagen.Belindas knuta i nacken gör att hon i grund och botten är helt orörlig. Nicole tänker inte gifta sig förrän hon får sin cysta i armhålan borttagen.
  • Dr. Pimple PopperAvsnitt 61 tim 5 minTillgänglig till mån 17 juni 13:40Diane har tusentals tumörer över hela kroppen och det har förstört hennes liv. Will oroar sig för att knölen på axeln ska rivas upp på jobbet.Diane har tusentals tumörer över hela kroppen och det har förstört hennes liv. Will oroar sig för att knölen på axeln ska rivas upp på jobbet.
  • Dr. Pimple PopperAvsnitt 71 tim 5 minTillgänglig till tis 18 juni 13:40Den stora knölen längst ner på Taylors ryggrad är farligare än vad hon inser. John har en pinsam knöl på höften och Noelle vill fixa till sina uttänjda öron.Den stora knölen längst ner på Taylors ryggrad är farligare än vad hon inser. John har en pinsam knöl på höften och Noelle vill fixa till sina uttänjda öron.
  • Dr. Pimple PopperAvsnitt 81 tim 5 minTillgänglig till ons 19 juni 13:40Louis är täckt av fjällig, torr hud som får honom att känna sig som en alligator. Johnny har levt med en envis knöl på ryggen alldeles för länge.Louis är täckt av fjällig, torr hud som får honom att känna sig som en alligator. Johnny har levt med en envis knöl på ryggen alldeles för länge.
  • Dr. Pimple PopperAvsnitt 91 tim 5 minTillgänglig till tors 20 juni 13:40Patricks näsa är täckt med stora knölar och han kan knappt andas. Matt har lidit av neurofibromatos under hela livet och han dras med oerhörda smärtor.Patricks näsa är täckt med stora knölar och han kan knappt andas. Matt har lidit av neurofibromatos under hela livet och han dras med oerhörda smärtor.
  • Dr Pimple PopperAvsnitt 101 tim 5 minTillgänglig till fre 21 juni 13:40April är täckt av knölar som har vanställt hennes armar. Genner har flugit hela vägen från Filippinerna för att få hjälp av Dr Lee med sin ojämna näsa.April är täckt av knölar som har vanställt hennes armar. Genner har flugit hela vägen från Filippinerna för att få hjälp av Dr Lee med sin ojämna näsa.

10 av 10 Avsnitt

Dr. Pimple Popper - Dr. Pimple Popper (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5487

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.