Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (2024)

Ziekenhuis St Jansdal

14,535 followers

  • Report this post

Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe elektronische patiëntendossier! #1oktober #10dagen bit.ly/2cD7wMp

  • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (2)

43

Like Comment

To view or add a comment, sign in

More Relevant Posts

  • Ziekenhuis St Jansdal

    14,535 followers

    • Report this post

    Maandag 10 juni ontvingen wij zorginkopers en beleids- en innovatieadviseurs van diverse zorgverzekeraars. De gesprekken hadden dit keer geen financiële insteek, maar gingen over de zorg, de ontwikkelingen en alle uitdagingen waar we als zorgsector en ziekenhuis mee te maken hebben. De zorgverzekeraars werden bijgepraat over onder andere hoe het St Jansdal omgaat met passende & digitale zorg en duurzaamheid. Aan het einde waren er rondleidingen door de kliniek en de nieuwbouw. Ook was er een demonstratie van onze slimme medicatiekast, de Omnicell. We kijken terug op een heel geslaagde bijeenkomst!

    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (5)
    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (6)
    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (7)
    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (8)
    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (9)

    39

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Ziekenhuis St Jansdal

    14,535 followers

    • Report this post

    Het nieuwe jaarverslag staat online en dat betekent dat we terugblikken op het afgelopen, bijzondere jaar. Ons ziekenhuis bestond 35 jaar en dat hebben we groots gevierd op 12 mei, tijdens de dag van de zorg. Leonie Boven, voorzitter Raad van Bestuur: “We zijn enorm trots op alle mijlpalen uit het afgelopen jaar en de gedrevenheid waarmee onze mensen elke dag klaarstaan. Denk bijvoorbeeld aan de verhuizing in november en de start van de Acute Opname Afdeling (AOA). Twee grote gebeurtenissen waar maandenlange voorbereidingen aan voorafgingen en die voorspoedig zijn verlopen dankzij de inzet van heel veel collega’s.” Benieuwd naar nog meer? Bekijk het jaarverslag via jaarverslag.stjansdal.nl.

    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (13)

    26

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Ziekenhuis St Jansdal

    14,535 followers

    • Report this post

    Gezonde leefstijl krijgt een steeds grotere plek binnen de gezondheidszorg. Sterker nog: met de ondertekening van het Integraal Zorg Akkoord moet per januari 2025 dit onderwerp een integraal onderdeel zijn van de reguliere zorg voor patiënten. Vandaag opende het verwijsloket Flevo Gezond in Lelystad. Het verwijsloket wordt de spin in het web op het gebied van ondersteuning van leefstijl en welzijn. “En dat is breder dan gezond eten en meer bewegen”, vertelt Frits van der Velde, projectleider. “Ook zal er aandacht zijn voor eventuele achterliggende sociale problematiek, zoals eenzaamheid of schulden. Een leefstijlverandering is vaak pas mogelijk als de sociale en materiële zorgen naar de achtergrond zijn verdwenen.” Leonie Boven, voorzitter Raad van Bestuur: “Het mooie aan dit verwijsloket is dat alle betrokken partijen hierin geloven en zich hiervoor inzetten. Iedereen realiseert zich dat preventie een belangrijke knop is om aan te draaien om tot een gezondere samenleving te komen. Door daar nu mee te beginnen zullen we de toenemende zorgvraag in de toekomst beter aan kunnen en kunnen we goede zorg blijven leveren aan iedereen die dat nodig heeft.”

    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (17)
    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (18)
    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (19)
    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (20)

    165

    3 Comments

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Ziekenhuis St Jansdal

    14,535 followers

    • Report this post

    Wist je dat maar liefst 19% van ons restafval bestaat uit wegwerp textiel? Tijd voor verandering! Onze textielcommissie is van start gegaan met als doel: herbruikbaar textiel.Maar we hebben jouw hulp nodig! Welk veelgebruikt wegwerpartikel denk jij dat het meest makkelijk om te zetten is naar een herbruikbare variant? Denk aan mutsen, schorten, jassen, lakens, etc.Geef je suggesties hieronder en help ons samen een duurzamere toekomst te creëren! #zorgzonderafval #ditdoenwijwatdoejij? #samenverduurzamenwedezorg

    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (25)

    26

    1 Comment

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Ziekenhuis St Jansdal

    14,535 followers

    • Report this post

    Vandaag hebben we de samenwerkingsovereenkomst voor de ontwerpfase van de nieuwe ziekenhuisapotheek getekend! 🎉Dit moment is vanmiddag feestelijk gevierd met alle partijen. De samenwerkingsovereenkomst is getekend door:- Halmos Adviseurs - Homij - IAA Architecten - Goossen Te Pas - ABT bv - Ziekenhuis St Jansdal Het project is mede mogelijk gemaakt door R-ffect Op naar een succesvolle samenwerking en een geweldige nieuwe apotheek!

    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (30)

    268

    9 Comments

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Ziekenhuis St Jansdal

    14,535 followers

    • Report this post

    Gisteren werd internist Heleen de Wit in het zonnetje gezet. Ze ontving de landelijke prijs voor een goede samenwerking tussen huisartsen en andere zorgverleners. De prijs werd uitgereikt door huisarts Sophie Brühl: “Samenwerken tussen huisartsen en medisch specialisten is super belangrijk. Als het goed gaat, is iedereen daarbij gebaat, en niet in de laatste plaats de patiënt. Is er ruis op de lijn, dan is iedereen de dupe." Om deze samenwerking te vieren wordt er jaarlijks een wisselbokaal uitgereikt: de VeranderRing. Een symbool van verbinding en samen. "De winnaar verbetert in woord en daad de samenwerking met huisartsen waar het gaat om de verwijsafspraken. Zodat de werkdruk van huisartsen daalt, de administratielast vermindert, de patiënt niet onnodig van het kastje naar de muur wordt gestuurd en iedereen meer werkgeluk ervaart.Heleen is een echte verbinder. Niet aanklagen, maar samen oplossen, dat is hoe ze in haar werk staat. Wat dat betreft is ze een voorbeeld voor ons allemaal.” Als ziekenhuis zijn we trots dat deze prijs wordt uitgereikt aan Heleen. Heleen, via deze weg nogmaals: van harte gefeliciteerd!

    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (35)

    104

    8 Comments

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Ziekenhuis St Jansdal

    14,535 followers

    • Report this post

    Wist je al dat we in het St Jansdal fantastische vooruitgang boeken? Het papierverbruik in ons ziekenhuis is in anderhalf jaar tijd met 30% gedaald, en op de poliklinieken zelfs met 45%. Waaraan hebben we dit succes te danken? https://bit.ly/3QUzubN#zorgzonderafval #duurzaamheid #ditdoenwijwatdoejij

    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (40)

    47

    4 Comments

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Ziekenhuis St Jansdal

    14,535 followers

    • Report this post

    Dagelijks leveren wij met liefde en compassie de best passende zorg. Het is fijn dat door Qualicor Europe is bevestigd dat wij goede en veilige zorg bieden.Wij ontvingen als ziekenhuis in april de positieve eindrapportage van de in januari 2024 gehouden audit. Wij zijn daar enorm trots op, en dat vieren we deze week tijdens onze week van de zorg!Het behalen van Qualicor is een prachtig resultaat! Wij zijn enorm trots op al onze artsen, verpleegkundigen, ondersteuning en vrijwilligers…. BEDANKT!Kwaliteit is nooit af en altijd in ontwikkeling. Als ziekenhuis zetten wij ons dagelijks in om continu te verbeteren. Ieders bijdrage hierin is essentieel om onze patiënten de best passende zorg te kunnen bieden. Met de rapportage gaan wij aan de slag! Dit betekent vasthouden wat goed gaat en verbeteren van de aandachtspunten.

    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (45)

    34

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Ziekenhuis St Jansdal

    14,535 followers

    • Report this post

    Atriumfibrilleren opnieuw top of mindAtriumfibrilleren, wil je dat niet op tijd opsporen en behandelen? Met het project Connect-Atriumfibrilleren geven we een nieuwe impuls aan de samenwerking tussen de eerste en de tweede lijn. De juiste zorg op de juiste plek, passend bij de persoon met atriumfibrilleren. In 2016 is de Regionaal Transmurale Afspraak Connect AF (Atriumfibrilleren) gezamenlijk opgesteld voor de regio’s Harderwijk en Amersfoort. Vanwege gewijzigde richtlijnen en nieuwe kwaliteitsdocumenten hebben we onze werkafspraken herzien voor de regio’s Noord-West Veluwe en Zeewolde. Daarom zijn 3 huisartsen, 3 POH’s, een cardioloog en een verpleegkundig specialist cardiologie het afgelopen jaar bezig geweest om de bestaande transmurale afspraak atriumfibrilleren te herzien. Vorige maand heeft de werkgroep het hernieuwde protocol via een zoommeting onder de aandacht gebracht. Een recordaantal van wel 122 huisartsen en POH’s keek mee! Op aanvraag (via Medicamus-nascholing) is de meeting nog terug te zien voor huisartsen en POH’s. Op 17 juni en 12 september aanstaande volgt een carrousel (scholing met casuïstiek). Medicamus organiseert dit scholingsmoment. Ook staat het herziene protocol vermeld op de site: www.nvvcconnect.nl.

    Home - NVVC Connect https://www.nvvcconnect.nl

    32

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Ziekenhuis St Jansdal

    14,535 followers

    • Report this post

    Vandaag hijsen wij de vlag voor de zorg! Gisteren was het de dag van de verpleging. Een dag die wij breder vieren door al onze (zorg)medewerkers in het zonnetje te zetten. En ook nog eens de hele week! Bij het ziekenhuis in Lelystad en Harderwijk is de vlag gehesen als symbool voor het belang van de zorg. Leonie Boven, voorzitter Raad van Bestuur: “Met liefde en compassie de best passende zorg verlenen. Daarvoor zetten onze professionals zich iedere dag opnieuw met hart en ziel in. Deze week zetten wij daarom onze medewerkers in het zonnetje met allerlei leuke activiteiten en andere extra’s. Gewoon omdat zij dit verdienen!”

    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (53)
    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (54)
    • Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (55)

    83

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (58)

Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (59)

14,535 followers

View Profile

Follow

Explore topics

  • Sales
  • Marketing
  • Business Administration
  • HR Management
  • Content Management
  • Engineering
  • Soft Skills
  • See All
Ziekenhuis St Jansdal on LinkedIn: Deze week in de regionale weekkrant een pagina over ons nieuwe… (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5730

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.